Kommentteja Satumaasta

Pyhämaan nuorisoseuran näyttämön kokenut näyttelijäkaarti lähtee kiertueelle tangomestari Unto Monosen elämästä kertovan Satumaa-musiikkinäytelmän kanssa.

Tuire Erholmin ohjaama näytelmä kertoo elämästä traagisesti ja koskettavasti, mutta ei unohda myöskään elämän hauskuutta. […] Vaikka tarina muuttuu synkemmäksi loppua kohti, sitä keventävät huumorikohtaukse, kuten iltamat, joiden ohjelmassa on muun muassa Riikan ja Ranssun (Mika Sjöblom ja Semi Vahanti) hellyttävä balettiesitys.

Teemu Sjöblom esittää antaumuksella vain 38-vuotiaana kuollutta Monosta lapsesta traagiseen loppuun asti. […] Yksinkertainen, helposti muuntuva lavastus ja valaistus edesauttavat nopeaa siirtymistä kohtauksesta ja tapahtumapaikasta toiseen.

– Hanna Arvonen, Vakka-Suomen Sanomat (Satumaa lähtee kiertueelle, V-SS 3.2.2015)

Unto Monosen, (Teemu Sjöblom) elämäntarina on kaikessa traagisuudessaan viihdyttävää katsottavaa. […] Äidin raskaan roolityön tekee Soile Nurmikko. Kunnioitettavan määrän rooleja vetää Ilpo Kaupinsalo, hän muuttuu soittajasta papiksi ja vielä iltamien ohjelmansuorittajaksikin.

– Arja-Liisa Heilä, Uudenkaupungin Sanomat (Nuorisoseuran näyttämö kiertueelle, US 3.2.2015)


Satumaa

Pyhämaan Nuorisoseuran sosiaalinen näyttämö!

Facebookissa

  • facebook.com/Suviteatteri

  • .


    Instagramissa

  • @pyhamaansuviteatteri
  • © 2024 Pyhämaan Nuorisoseuran näyttämö . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.