Ohjelmisto

Räväkkä farssi iskee jälleen!Joanna ja Philip Markham elävät lämmintä mutta innotonta avioliittoa kotona jatkuvan remontin ja Philipin lastenkirjakustantamon huolien keskellä. Kun he sitten erään kerran päättävät illastaa ulkona, tilavalle lontoolaisasunnolle löytyy yllättävän paljon käyttöä. Joanna lupaa kodin lemmenpesäksi ystävälleen Lindalle, kun taas Philip on ehtinyt tehdä hampaitaan kiristellen saman sopimuksen yhtiökumppaninsa Henryn kanssa. Linda ja Henry ovat keskenään aviossa, mutta kummankaan suunnitelmiin ei kuulu parisuhdeaika puolison kanssa. Kun sitten remonttia johtava sisustussuunnittelija sopii työpaikalle treffit Markhamien au pairin kanssa, ja tiukkamoraalisempaa kustantajaa etsivä bestseller-kirjailija hyppää mukaan, ei tapahtumien karusellia pysäytä mikään.

Vuoroin vieraissa on brittiläisen farssin mestarien Ray Cooneyn ja John Chapmanin nokkelinta huumoria, ja se ilottelee railakkaasti ihmisissä asuvalla tarpeella löytää hetken hurmiota elämään. Vaikka kukaan hahmoista ei halua toisilleen pahaa, harmittomasta ilonpidosta seuraa yhä kiperämpien tilanteiden vyöry, josta ei nauramatta selviä. Harrastajanäyttämöillä teksti on harvinaista herkkua, eikä se ammattiteattereissakaan viime vuosina ole liikaa kulunut. Suviteatterin ohjaajaksi saapuu ensimmäistä kertaa raumalainen pitkän linjan teatterintekijä Jani Selin, joka tarttuu farssihaasteeseen innolla. Pyhämaahan kannattaa siis jälleen suunnata etsimään tuoretta teatterikokemusta ja farssin rajatonta riemua.

Esitykset Pyhämaan nuorisoseurantalon katetulla ulkonäyttämöllä
Ensi-ilta: ti 2.7.2024 kello 19 Muut esitykset: to 4.7. – su 21.7.2024.

Tiedustelut, varaukset ja ryhmämyynti:
0440 – 345675
suviteatterivaraukset@gmail.com

Liput

  • Aikuiset (yli 18 vuotta) 20,00 €
  • Nuoret (7 – 17 vuotta) 10,00 €

Ryhmäliput (yli 15 henkilöä)

  • Aikuiset (yli 18 vuotta) 18,00 €
  • Nuoret (7 – 17 vuotta) 8,00 €

Alle seitsemänvuotiaat lapset pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi.Vuoroin vieraissa

Käsikirjoitus: Ray Cooney ja John Chapman

Suomennos: Seppo Kolehmainen

Ohjaus: Jani Selin

Rooleissa: Juho Heino, Laura Heino, Kirsi Koponen, Matias Kummila, Erika Lehtonen, Lasse Marttila, Johanna Sillgren, Teemu Sjöblom ja Mira Vienola

Tekstin tekijänoikeuksia valvoo: Näytelmäkulma / Nordic Drama Corner


Tuotanto: Pyhämaan Nuorisoseuran näyttämö

Pyhämaan Nuorisoseuran sosiaalinen näyttämö!

Facebookissa

  • facebook.com/Suviteatteri

  • .


    Instagramissa

  • @pyhamaansuviteatteri
  • © 2024 Pyhämaan Nuorisoseuran näyttämö . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.