Yleistä

Pyhämaan suviteatterissa näytelmään keskitytään säiltä suojassa.
Pyhämaan suviteatterissa näytelmään keskitytään säiltä suojassa.

Pyhämaan nuorisoseuran näyttämö on Pyhämaan nuorisoseura Kajastuksen harrastuskerhona toimiva, Pyhämaalaista harrastajateatteritoimintaa ylläpitävä yhdistys. Se on perustettu vuonna 2000, mutta se jatkaa teatterityötä, jota on Pyhämaassa tehty vuodesta 1986 alkaen useiden eri nimikkeiden alla, aluksi kansalaisopiston opintopiirinä ja sen jälkeen oma-aloitteisena harrastustoimintana. Toimintaan osallistuvien ihmisten määrä vaihtelee vuodesta ja vuodenajasta riippuen. Kaikkiaan vuosien varrella aktiivisesti toimintaan osallistuneita näyttämön jäseniä on viitisenkymmentä.

Näyttämön näkyvin toimintamuoto on vuosittainen Suviteatteri, jota varten se valmistaa pitkän näytelmän ensi-illan heinäkuulle. Suviteatterin ensi-ilta on perinteisesti ollut heinäkuun alussa Luodolla tuulee -kotiseututapahtuman yhteydessä. Vuonna 2010 Pyhämaan Suviteatteri juhli toimintansa ensimmäistä täyttä vuosikymmentä kahden kesäisen ensi-illan voimin. Kokoillan näytelmien tekstit ovat pääsääntöisesti painottuneet komediaan, mutta tavaramerkiksi on vakiintunut myös musiikki. Suviteatterin tavoitteena onkin tarjota kevyttä kesäistä viihdettä, joka saa katsojan myös ajattelemaan.

Kokoillan näytelmien lisäksi Pyhämaan nuorisoseuran näyttämö tekee omatoimisesti ja tilaustyönä monenlaisia draamallisia kokonaisuuksia. Joukkoon on vuosien varrella mahtunut lähes kaikkea lyhyistä improvisaatioesityksistä ja sketsikokoelmista iltamafarssien kautta vakaviin pienoisnäytelmiin. Esityksistä löytyy niin omia käsikirjoituksia, kuin vierastakin tuotantoa. Tilausnäytöksiä on järjestetty ravintolailtoihin, ohjelmallisiin iltamiin, yritysten pr-tilaisuuksiin ja esimerkiksi Pyhämaan kirkon 200-vuotisjuhlaan.

Hyvää pahaa rahaa -esitykset

Pyhämaan Suviteatteri 2021

ESITYKSET Pyhämaan nuorisoseurantalon ulkonäyttämöllä 4.7. – 25.7.2021

Ensi-ilta sunnuntaina 4.7. klo 16 (Osta liput)

tiistaina 6.7. klo 19 (Osta liput)

torstaina 8.7. klo 19 (Osta liput)

sunnuntaina 11.7. klo 14 (Osta liput)

sunnuntaina 11.7. klo 18 (Osta liput)

tiistaina 13.7. klo 19 (Osta liput)

torstaina 15.7. klo 19 (Osta liput)

sunnuntaina 18.7. klo 14 (Osta liput)

sunnuntaina 18.7. klo 18 (Osta liput)

tiistaina 20.7. klo 19 (Osta liput)

torstaina 22.7. klo 19 (Osta liput)

perjantaina 23.7. klo 22 (Osta liput)

sunnuntaina 25.7. klo 14 (Osta liput)

sunnuntaina 25.7. klo 18 (Osta liput)

Pyhämaan Nuorisoseuran sosiaalinen näyttämö!

Facebookissa
  • facebook.com/Suviteatteri

  • .


    Instagramissa
  • @pyhamaansuviteatteri
  • © 2022 Pyhämaan Nuorisoseuran näyttämö . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.