Ohjelmisto

Pyhämaan nuorisoseuran näyttämön hallitus on valitettavasti päätynyt epidemiatilanteen vuoksi perumaan Hyvää pahaa rahaa -farssin ensi-illan kesältä 2020. Näin ollen Pyhämaassa ei nähdä Suviteatteria tänä vuonna. Pahoittelemme päätöksen kaikille ystävillemme ja tukijoillemme aiheuttamaa pettymystä. Ray Cooneyn riemukas Hyvää pahaa rahaa siirtyy esitettäväksi kesällä 2021 ja saa ensi-iltansa sunnuntaina 4.7.2021!

 

 

Murha mielten mukaan -esitykset syyskuussa 2020

Murha mielten mukaan -dekkarikiertueen kaksi maaliskuulta peruttua esitystä siirtyvät syyskuuhun. Esitysajat ovat lauantai 12.9. kello 18 ja sunnuntai 20.9. kello 18 Peruttuihin esityksiin ostetut ennakkoliput käyvät korvaavaan näytäntöön sellaisenaan, mutta lippunsa aiemmin ostaneita pyydetään varaamaan paikkansa esityksestä, koska nämä liput eivät suoraan näy lipunmyyntijärjestelmässä. Myös mahdolliset vapaaliput ja lahjakortit ovat käytettävissä korvaavassa näytännössä. Mikäli korvaava ajankohta ei sovi lippunsa ostaneelle asiakkaalle, liput voi lunastaa takaisin viimeistään 1.9.2020, mutta Lippupiste ei maksa takaisin itse perimiään toimitus- ja palvelumaksuja. Lippupiste ottaa yhteyttä asiakkaisiinsa.

Pahoittelemme peruutuksista aiheutuvia hankaluuksia ja pettymyksiä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

Suuren kartanon irstailija on kuollut. Kenellä ei olisi motiivia murhaan?

Esitykset 26.1. – 21.3.2020

Pienen paikkakunnan poliisiasema herää aamuun. Paikalla on vain yksi poliisi, nuorempi konstaapeli Kettunen, joka löytää itsensä äkkiä vakavan paikan edestä: läheisessä kartanossa asuva liikemies Ojanen on murhattu. Mitä pitemmälle Kettusen tutkimukset etenevät, sitä epämiellyttävämpi kuva murhatusta syntyy, ja lopulta kuka tahansa edellisenä iltana Ojasen kartanossa vierailleista ihmisistä voisi olla syyllinen murhaan.

Pyhämaan Nuorisoseuran näyttämö juhlii 20-vuotista taivaltaan järjestämällä historiansa kolmannen teatterikiertueen Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan. Tällä kertaa näyttämölle tuodaan puhdasverinen jännitysnäytelmä. Joel Elstelän Murha mielten mukaan pokkaa kunnioittavasti kirjailijan isoisän – Mika Waltarin – kuuluisille komisario Palmu -dekkareille ja ehkä vähäsen murhamamma Agatha Christien Hiirenloukullekin. Silti näytelmässä on ihan omaperäistä twistiä, joka naulitsee katsojan penkkiinsä rikosta ratkomaan.

Pyhämaalaista teatteria saapuu ensimmäistä kertaa ohjaamaan Salon teatterin taiteellinen johtaja Pauliina Salonius. Lähiseudulla hänet muistetaan kenties parhaiten Uudenkaupungin teatterin suurta suosiota saavuttaneen Housut pois -musikaalin ohjaajana. Pyhämaan nuorisoseuran kiertuenäyttämölle hän luo kihelmöivää jännitystä, joka kannattaa kokea. Etsi siis kiertuepaikkakunnista omasi ja varaa lippusi.

Varaa kokonainen näytös yrityksellesi tai yhdistyksellesi! (Sisältää esityksen ja kahvituksen korkeintaan 115 henkilölle.)
Tilausesityksen hinta on 1750 €

Tulostettava esite

MURHA MIELTEN MUKAAN

Käsikirjoitus: Joel Elstelä
Ohjaus: Pauliina Salonius
Rooleissa Ilpo Kaupinsalo, Emma Kivistö, Lea Myllymäki, Veeti Ruoranen, Mika Sjöblom ja Suvi Teeri

Esitykset Pyhämaan Nuorisoseurantalolla (Pyhämaantie 1076, Uusikaupunki) ja kiertuepaikkakunnilla.

Tuotanto: Pyhämaan Nuorisoseuran näyttämö
Tekstin tekijänoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijaliitto

Esitystä ei suositella alle 10-vuotiaille.

Liput ennakkoon:

Ryhmät (yli 15 henkilöä) puh. 0440 345675 / suviteatterivaraukset@gmail.com

Aikuiset (yli 18 vuotta) 15 €
Nuoret  7 €

Yksittäiset ennakkoliput (1.5. alkaen)

  Huom. Lippujen ennakkomyynti päättyy kaksi tuntia ennen esityksen alkua.

Aikuiset 16,50 € (sis. palvelumaksu)
Nuoret 8,50 € (sis. palvelumaksu)

Liput ovelta:
Aikuiset 17 €
Nuoret 9 €

Huom. Lippukassalla voit maksaa myös yleisimmillä maksukorteilla.

Varaukset ja ryhmämyynti:
suviteatterivaraukset@gmail.com
0440-345675

 

 

Pyhämaan suviteatteri 2021

Mitä sinä tekisit, jos löytäisit laukullisen rahaa?

Henri Perkiötä odottaa taas yksi tavallisen harmaa syntymäpäivä. Turkulaisen kirjanpitäjän arki sujuu epätyydyttäviä latujaan, eikä mahdollisuutta muutokseen näy. Sitten eräänä alkukesän iltapäivänä hän huomaa poimineensa bussissa väärän salkun ja omistavansa äkkiä 29 400 käytettyä viidenkymmenen euron seteliä. Tulevaisuus alkaa äkkiä näyttää ruusuisemmalta, mutta mistä rahat ovat peräisin, tuoko varkaus poliisin Henrin perään ja ennen muuta: miten vaimo saadaan suostuteltua matkalle aurinkoiseen etelään? Ray Cooney palaa naurattamaan suviteatteriyleisöä, kun brittikirjailijan Funny Money -farssista saadaan Pyhämaan pyörivälle näyttämölle upouusi ja ennennäkemätön tilaussuomennos Hyvää pahaa rahaa. Toinen paluumuuttaja on ohjaajan puikkoihin astuva näyttelijä Lauri Ketonen, joka otti kosketusta sekä Pyhämaahan että kirjailija Cooneyyn viimeksi toissakesän Munaako herra ministeri -näytelmässä. Pyhämaan Suviteatterissa on siis voimassa tuttu naurutakuu!

Esitykset Pyhämaan nuorisoseurantalon katetulla ulkonäyttämöllä
Ensi-ilta: su 4.7.2021 kello 16 Muut esitykset: ti 6.7. – su 19.7.2021.

Varaukset ja ryhmämyynti:
0440 – 345675
suviteatterivaraukset@gmail.com

Varaa kokonainen näytös yrityksellesi tai yhdistyksellesi jo nyt! (Sisältää esityksen ja kahvituksen korkeintaan 230 henkilölle.)
Tilausesityksen hinta on 3500 €

Tiedustelut ja varaukset:

 • suviteatterivaraukset@gmail.com
 • 0440-345675

 • Varauslomake
 • Yksittäiset ennakkoliput
 • Murha mielten mukaan -esitykset syyskuussa 2020

  Lauantaina 12.9. klo 18
  Pyhämaan nuorisoseurantalo
  Sunnuntaina 20.9. klo 18
  Pyhämaan nuorisoseurantalo 

  Hyvää pahaa rahaa -esitykset

  Pyhämaan Suviteatterin Hyvää pahaa rahaa -farssin ensi-ilta siirtyy epidemiatilanteen vuoksi kesään 2021. Kesällä 2020 ei siis Pyhämaassa nähdä farssia. Pahoittelemme tilannetta kaikille Suviteatterin ystäville ja toivomme teidän täyttävän katsomot sankoin joukoin seuraavana kesänä.

  ESITYKSET 4.7. – 25.7.2021!

  Ensi-ilta sunnuntaina 4.7. klo 16

  Pyhämaan Nuorisoseuran sosiaalinen näyttämö!

  Facebookissa
 • facebook.com/Suviteatteri

 • .


  Instagramissa
 • @pyhamaansuviteatteri
 • © 2020 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.