Pyhämaan Suviteatteri – kesä 2019

Kesän hauskimmat illalliset: pöydässä vaimo, morsian ja rakastajatar…

Esitykset 30.6. – 21.7.2019

Mikään ei ole ihanampaa kuin rakastuminen. Yksi silmäys voi muuttaa kaiken, ja kahden viikon tuttavuuden jälkeen voi tietää, että haluaa viettää toisen kanssa koko elämänsä. Näin käy myös Villelle ja Julialle, jotka kohtaavat toisensa eräänä päivänä bussissa numero 49. Lempi leimahtaa, laaditaan suunnitelmia, hankitaan yhteinen koti… Ensimmäinen mutka matkaan tulee kuitenkin nopeasti. Ville ei nimittäin saa kerrottua kihlauksesta vaimolleen Maikulle. Toinen ongelma on se, että uusi koti on ihan vanhan kodin naapurissa. Tilannetta ei helpota lainkaan se, että vanha luottoystävä Jare tuntuu saaneen tarpeekseen. Tämä kun ei ole ihan ensimmäinen kerta, kun Villen romanttinen luonne on saanut hänet herkäksi bussissa 49. Niinpä Ville ei enää voikaan luottaa siihen, että Jare selvittää hänet pälkähästä. Mutta tokihan tilanteesta selvitään. Ei kai kukaan nyt miestään lakkaa rakastamasta vain sen takia, että tämä on menossa naimisiin toisen kanssa?

Mona Lehtola

Pyhämaan Suviteatteri marssittaa jälleen esiin puhdasverisen riehakasta farssia. Täydellisten häiden ja Munaako herra ministerin brittiläinen vauhtifarssi saa jatkoa, kun Derek Benfieldin Vierasta viedään! täyttää Pyhämaan pyörivän näyttämön. Liian romanttinen aviomies saattaa sekä itsensä että varsinkin ystävänsä jatkuvasti pahenevaan kiipeliin, mutta sivustakatsojiksi eivät jää sen enempää vaimo, morsian kuin rakastajatarkaan. Ohjaajana jatkava Mona Lehtola luo näyttämölle kutkuttavaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Pyhämaan Suviteatteriin kannattaa jälleen suunnata kesän parhaiden naurujen perässä. Tervetuloa viemään vierasta!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

VIERASTA VIEDÄÄN!
(Caught on the Hop)

Käsikirjoitus: Derek Benfield
Suomennos: Teemu Sjöblom
Ohjaus: Mona Lehtola
Rooleissa: Tuire Erholm, Hanna Kari, Matias Kummila, Lasse Marttila, Veeti Ruoranen, Teemu Sjöblom, Suvi Teeri ja Emmi Virtanen

Esitykset Pyhämaan Nuorisoseurantalon katetulla ulkonäyttämöllä, Pyhämaantie 1076, Uusikaupunki

Tuotanto: Pyhämaan Nuorisoseuran näyttämö
Tekstin tekijänoikeuksia valvoo Näytelmäkulma

Liput ennakkoon:

Ryhmät (yli 15 henkilöä) puh. 0440 345675 / suviteatterivaraukset@gmail.com

Aikuiset (yli 18 vuotta) 15 €
Nuoret (7 – 17 vuotta) 7 €

Yksittäiset ennakkoliput (1.3. alkaen)

Huom. Lippujen ennakkomyynti päättyy kaksi tuntia ennen esityksen alkua.

Aikuiset 16,50 € (sis. palvelumaksu)
Nuoret 8,50 € (sis. palvelumaksu)

Liput ovelta:
Aikuiset 17 €
Nuoret 9 €
Alle kuusivuotiaat lapset ilmaiseksi
Huom. Lippukassalla voit maksaa myös yleisimmillä maksukorteilla.

Tiedustelut ja varaukset:
suviteatterivaraukset@gmail.com
0440-345675

Tulossa tammikuussa 2020